Sofia Fashion Week започва в понеделник

09:28, 17 мар 17 / Любопитно 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-мащабното модно събитие в България - Sofia Fashion Week, ще се проведе за четвърти път от 20 до 24 март 2017 г. в столичния хотел „Маринела“, съобщиха организаторите на форума.

На форума ще се представят най-големите български модни къщи, както и световните модни марки и брандове, които имат представителства в България.

Любопитното за форума е, че тази година е, гостите и посетителите на Sofia Fashion Week ще имат възможността да се насладят на първата модна улица – Sofia Fashion Street, която ще бъде разположена пред  зала EFE Hotel Marinela в едноименния хотел.

Sofia Fashion Street ще работи от 11:00 до 17:00 ч. с вход свободен, а бъдещите абитуриенти ще могат да изберат своите тоалети директно от сцената или шоурума на модната улица.

Водещи на софийската модна седмица ще е популярната двойка Теодор Тодоров и Боряна Баташова, а в рамките на модната седмица ще има и специални изпълнения,  като например, рап певецът 100 Кила, който ще има участие заедно с гайдари, Марина Кискинова също ще представи свои песни, а гост-изпълнител на гала вечерта на 24-ти март ще бъде Мария.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама