Героят от Вечното дерби с шокиращо изказване

14:31, 09 мар 17 / Спорт 25 433 Шрифт:
Автор: Тодор Беленски

Героят за “Левски” от Вечното дерби Давид Яблонски шокиращо обяви, че отборът му продължава да се цели в титлата и изрази мнение, че е севсем реално да се говори за обрат в първенството. „Сините” са на второ място в таблицата с 48 точки, а първенецът Лодугорец е лидер  с 60.

Защитникът бе обявен за най-добър футболист на 23-ия кръг. Той изработи дузпа срещу ЦСКА и вкара победния гол за успеха с 2:1.

„Почувствах важността на този мач. С момчетата си говорихме с съблекалнята, че това е голямо дерби. Започнахме с трима в отбрана пролетта, за мен това не е проблем, защото в Чехия съм играл по този начин. Сега новият треньор върна четирима защитници, което е по-добре. За мен не е проблем не е проблем да играем в каквато и да е схема. 

За мача с ЦСКА треньорът не целеше някаква промяна, а искаше повече битка и характер срещу този съперник. Съвсем реален е обрат в първенството. Когато шампионатът се раздели на две ще се срещнем с Лудогорец още два пъти. Искаме титлата!”, категоричен беше Яблонски

Той не подмина и въпрос свързан с факта, че е замесен в скандал с черно тото: "Не е решен случаят. Мисля само за футбол и чакам крайното решение”, заяви защитникът.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама