„Мерцедес“ прегази двама пешеходци

13:31, 02 мар 17 25 241 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мъж на 44 години и жена на 41 години са пострадали, докато пресичат на пешеходна пътека вчера на ул. „Мир“ във Варна. Те са били ударени от лек автомобил „Мерцедес“ с 64-годишен шофьор. Инцидентът станал около 11,20 ч., съобщиха от областната дирекция на МВР.

При включването си в движението на бул. „Васил Левски“ шофьорът не изчакал преминаващите пешеходци и ги блъснал. Жената е фрактура на таза и е настанена за лечение в болницата „Света Анна“. Няма опасност за живота й. Мъжът е със счупена ръка. По случая е образувано досъдебно производство.

Час по-рано друг пешеходец – на 73 години, е бил ударен от товарен автомобил „Мерцедес“ на ул. „Юджийн Скайлер“. Камионът с 26-годишен шофьор се движел назад. Мъжът е получил фрактура на първия гръбначен прешлен. Настанен е за лечение в болницата „Света Анна“ без опасност за живота.

Жена на 62 години е пострадала при катастрофа на площада пред катедралния храм „Свето Успение Богородично“ вчера следобед. Тя пътувала в „Опел“, който бил ударен от „Рено“ с 45-годишен шофьор от Аксаково. При престрояване от дясната в лявата пътна лента водачът не пропуснал и блъснал другата кола. Пътничката е с контузни наранявания, след преглед е освободена за домашно лечение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама