Започна поставянето на тревата на стадион „Хасково“

16:45, 13 сеп 17 / Спорт 25 481 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Започна поставянето на тревното покритие на терена на стадион „ Хасково. Професионално сертифициран спортен чим за интензивно натоварване се доставя от Варна през нощта и се монтира от рано сутринта. Очаква се до края на седмицата да бъде затревен целия футболен терен. Изградена е автоматизирана поливна система. Монтиран е резервоар 20 м3 След затревяването ще се извърши и наторяване на терена с разтворима гранулирана тор.

Вече е направен втория слой от настилката на лекоатлетическата писта. Тя ще бъде с шест коридора. Лекоатлетическата писта трябва да е с обща дебелина 13,5 мм, включително долен еластичен каучуков слой, горен повърхностен слой от цветни EPDM гранули, положени върху равномерно разлят цветен полиуретан. Предвижда се още доставка и полагане на бетонов бордюр от външната страна на пистата

Очаква се ремонта да приключи до дни. Той започна на 14 юни тази година. Наложи се строителите да поискат прекъсване на договора заради високи температури, при които е невъзможно да бъдат изпълнени някои от дейностите.

Сумата за ремонта е 532 988 лева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама