В този момент повече от всякога на България е нужен коректив и здрава посока

07:46, 16 мар 17 / Политика 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Татяна Дончева, Лидия Чорбанова и кандидатите за народни представители от 29 МИР-Хaсково Ви канят на среща-дискусия. Заповядайте на 21 март от 18 часа в  "Дом на техниката" в Хасково. Очакваме ви!

Основните проблеми, които всекидневно поставят хората от хасковски регион са високите нива на безработица, натиска, който се оказва върху бизнеса от политическия елит и деленето на фирмите от региона на „наши и ваши“, на такива ползващи се с облаги и на такива, които се водят към умишлен фалит. Много тревожни са тенденциите към все по-ограничения  достъп на гражданите до здравеопазване и трудностите, които изпитват земеделските производители да продължават да съществуват. Затварянето на митницата в Свиленград е проблем, който също се поставя с особена острота. 

Ние, от Коалиция „АБВ – Движение 21“ изваждаме пред скоба всички въпроси, свързани с подобряването на социалната среда и живота на хората. За целта обаче е необходимо да бъде възстановена справедливостта в държавата.

Възстановяването на справедливостта минава през радикална съдебна реформа, която ще бъде гарант и за бизнеса, и за гражданите.

Гарант за това, че няма да се затварят митници, само защото не успяваме да ги контролираме, и няма да се преструктурира земеделие в полза на едва 5% от земеделските производители в страната. В  44-то Народно събрание ние ще внесем предложения и ще инициираме законодателни и инициативи именно в тази посока. Инициативи в сферата на съдебната реформа, сигурността, социалната политика и здравеопазването, земеделието и предприемачеството. В Следващото Народно събрание Коалиция „АБВ – Движение 21“ ще бъде непреодолим фактор от една страна и движеща сила от друга. 

Купуването и предлагането на гласове е престъпление!!!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама