Лидия Чорбанова от „АБВ-Движение 21“ изслуша проблемите на димитровградчани

14:45, 03 мар 17 / Политика 25 1266 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Водачът на листата за депутати за 44-тото Народно събрание от коалиция „АБВ – Движение 21“, Лидия Стойкова-Чорбанова заедно с Галина Атанасова, която е под № 4 взеха участие в общоградското тържество в Димитровград по отбелязването на националния празник 3 март. Претендентите за парламента поднесоха цветя пред паметника на Освободителите. Лидия Стойкова-Чорбанова и Галина Атанасова се срещнаха с димитровградчани и изслушаха проблемите им. Двете обещаха да работят за Димитровград, ако получат тяхното доверие.  

Снимка: От коалицията

Междувременно коалицията откри своята кампания. При представяне на кандидат депутатите Лидия Стойкова-Чорбанова, която е политолог от университета в Атина, заяви, че коалицията ще се бори за повече от един мандат в Хасковска област. По думите на водача на листата тя е съставена от експерти, достойни за уважение, които не са избирани на партиен принцип. Коалицията иска рестарт на социално-икономическата политика и икономиката и финализиране на радикална съдебна реформа, като голямата цел е възстановяване на справедливостта.

От “АБВ – Движение 21” разчитат на висока активност на изборите, така ще се намали ефектът на корпоративния вот и е мярка срещу изборните манипулации. Лидия Стойкова – Чорбанова се обяви и за подкрепа на семейния бизнес, което ще възстанови регионалната икономика.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама