Тържествена сесия в Симеоновград

18:14, 06 дек 16 / Политика 25 313 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният управител на Хасково Станислав Дечев присъства на церемонията по официалното издигане на българското и европейското знаме в Симеоновград. Поводът е Денят на града – 6 декември. Областният управител на Хасково поздрави всички жители на града край Марица по време на тържествената сесия на Общинския съвет. „ Вашият град е едно от онези места в Област Хасково, където винаги идвам с удоволствие. И основната причина за това е, че тук се работи. Въпреки трудностите, Симеоновград вече няколко години стои стабилно на икономическата и демографската карта на област Хасково. Нещо повече, въпреки проблемите тук все по-осезаемо се работи за историческото и културно развитие на града, за съхраняване на традициите и за образованието на децата. Това малки стъпки, които Ви водят към голямата цел. А тя безспорно е по-доброто бъдеще на града във всички аспекти“, заяви Станислав Дечев.

„ Симеоновград е една от моите управленски слабости. Тук бяха реализирани първите проекти по Националната програма за енергийна ефективност в региона. Вие първи се доверихте на тази програма, защото разбрахте, че тя се прави от Правителството, за да живеем всички по-уютни и по-скъпи домове. И точно този подход към Националната програма за саниране доказа, че когато всички работим в интерес на хората, няма значение от коя политическа сила сме. В този смисъл ми позволете лично да благодаря на кмета на общината Милена Рангелова за упоритата работата и да й пожелая успех в реализацията на новите проекти“, подчерта областният управител на Хасково Станислав Дечев.

С думи на благодарност за доверието и за упоритостта към симеоновградчани се обърнаха  кметът Милена Рангелова и председателят на Общинския съвет Светлана Стоева. Децата от Центъра за обществена подкрепа в Симеоновград изненадаха официалните гости с рецитал за родния град и сувенири.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама