Оградата на лагера в Харманли готова до четвъртък

15:23, 27 ное 16 / Политика 25 347 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
До четвъртък всички участъци от оградата на регистрационно-приемателния център в Харманли ще бъдат затворени и укрепени. Това е докладвал на премиера в оставка Бойко Борисов областният управител на Хасково Станислав Дечев, който посетил на място центъра в Харманли, съобщават от администрацията му. 

Изграждането и ремонтът включват изкопни работи, изливане на бетон и полагане на метални преградни пана, така че до четвъртък целият периметър от 2 920 линейни метра да бъде обезопасен и укрепен. В момента там работят 35 строителни работници и монтажници, а повече от 300 са разпределени на три смени за изработването на металните пана. Първите от загражденията вече са доставени и се монтират на място.



Като част от обезопасяването на центъра своевременно са маркирани и премахнати дърветата в периметъра на оградата, а в момента се изготвя проект за цялостно й осветление. 



Очаква се доставка на бодлива тел за обезопасяване на вече изградените участъци, включително и за стоманобетонната  ограда, разположена по главната улица на града. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама