Красимир Каракачанов в Хасково: България не трябва да приема нелегални

14:58, 30 окт 16 / Политика 25 861 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 „България не трябва да приема нелегални. България не трябва да допусне да се променя демографския и етническия характер в страната. И ние, когато с Явор Нотев бъдем избрани, ще поставим въпроса на правителството“. Това каза днес пред стотици хасковлии и хора от цялата област Красимир Каракачанов, който е кандидат за президент на коалиция „Обединени патриоти“. Атентатите в Европа показват едно, че има проблем с тези чужденци от мюсюлманската религия и арабски произход, които не желаят да се интегрират и желаят да превземат Европа от вътре. Те не оценяват факта, че някой ги е приютил и че им се дават социални помощи, 3 пъти по-високи отколкото вземат като заплати в родните им държави“, каза още той. В България също може да се случи това, ако позволим страната ни да се превърне в емигрантско гето, както искат някои европейски чиновници, посочи още той.

Красимир Каракачанов говори и за социалната политика, която ще провежда, ако му бъде гласувано доверие на 6 ноември. Според него минималната пенсия трябва да е 300 лв., и това ще бъде основният приоритет в социалната политика, която ще води. Кандидатът на патриотите обясни, че парите ще дойдат от излишъците и че е време да се намалят харчовете на държавната администрация, които се правят за командировки, както и че там са необходими съкращения. Той е убеден, че там обаче има шуробаджанащина. Каракачанов е изчислил, че за да стане минималната пенсия 300 лв., са необходими 840 млн.лв.

„България се циганизира през последните 20 години, защото в гетата има бум на раждаемостта, а това е защото държавата плаща на калпак. Виновна е отново държавната администрация. Ние искаме нов модел“, допълни в словото си Красимир Каракачанов, който призова хората да гласуват за него и Явор Нотев.

Другият акцент в изказването му бе – външната политика на страната. „Ние не дърпаме България нито към Русия, нито към Америка, а още по-малко към Турция. Искаме България да развива добри отношения с Русия, защото тя е мощен политически фактор и заради нашия си интерес трябва да развиваме добри отношения, а не заради кефа на Путин“, изтъкна още претендента за Дондуков 2. По думите му това трябвало да се направи заради непредвидимата Турция, която все повече се ислямизирала и радикализирала. Каракачанов упрекна премира и президента, че не са реагирали на претенциите на турския президент Ердоган миналата седмица. „Премиерът е много силен, ако трябва да се скара на някой. Президентът е по-евроатлантик от Обама. Но не казаха на Ердоган: Ало комшу така не се прави. България е суверенна държава“, заяви от трибуната Красимир Каракачанов. Той и кандидатът за вицепрезидент Явор Нотев посочиха другата неделя хората да гласуват с № 19.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама