„Заедно можем за Ивка“ в хасковската зала "Дружба"

10:08, 27 юли 16 25 676 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благотворителен концерт „Заедно можем за Ивка“ организират от 19 ч. днес в хасковската зала "Дружба" близките и приятелите на семейството на 2-годишната Иванина, която е с тежко онкологично заболяване и преди дни бе оперирана в клиника в Истанбул. За следоперативното лечение на Иванина са необходими много средства, затова в поредица от инициативи щедри дарители се опитват да помогнат на детето и семейството му от с. Въгларово.

В Минерални бани бяха събрани 6 895 лв. в подкрепа на Ивка и семейството й- 4 900 лв. от благотворителния концерт и базар, а останалите в дарителски кутии.

Поканите за концерта са с дарителска стойност от 5 лв. и могат да бъдат закупени непосредствено преди началото му, като пред зала "Дружба" от 18 ч. ще бъде организиран и благотворителен базар.

11 са участниците в благотворителния концерт тази вечер: АНПТ "Китна Тракия", народната певица Тонка Колева, Хубен Ванчев, оркестър "Орион Бенд", децата от музикалната школа към Военен клуб-Хасково, СК "Тангра", КК "Торнадо", ТК "Воденица", ТК "Дива", ТШ "Славяни" и СК "Рона".

Да подадем ръка – да дарим надежда! ЗАПОВЯДАЙТЕ, призовават организаторите на благотворителната инициатива в помощ на 2-годишната Иванина.

Банков превод с дарение можете да направите по сметка на името на бащата:

Иван Демирев Иванов

Банка ЦКБ

IBAN: BG14CECB979040C1845200

BIC: CECBBGSF

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама