"16 свещички надежда за Ники" в Хасково

21:41, 27 ное 15 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ники, която страда от рак на костите, тази вечер успя отново да обедени Хасково. Нейните съученици от Природо-математическата гимназия в областния град организираха благотворителен концерт днес, когато момичето навършва 16 години. За рождения си ден момичето получи поздравления от своите съученици.

Поздрави я и кметът Добри Беливанов, който й вдъхна кураж с думите: „Догодина отново да ни събереш на рождения си ден. И ние пак ще дойдем”.

Сега Ники се лекува в болница в Истанбул. Там лекарите са поискали около 90 хиляди евро за лечението. Преди няколко дни майката Росица Ленкова съобщи, че половината от парите са събрани. Средствата са дарени предимно от граждани и фирми от Хасково.

 „Това не е обикновен концерт. Това е урок. Урок по доброта и човечност, който ни дават нашите деца на нас, възрастните”, каза директорката на елитната гимназия Тодорка Милева.

Водещ на концерта бе Камен Воденичаров. В програмата са и звездата Тони Димитрова, Били Хлапето, Иван Ченов, Константин Белчев.

Ники бе с маска на лицето заради категоричното нареждане на лекарите. Инициативата бе под мотото "16 свещички надежда за Ники"

Дарителската банкова сметка в помощ на Ники:

 

Банка: EUROBANK BULGARIA AD

Адрес: BULGARIA, HASKOVO

IBAN: BG66BPBI79261064334801

BIC: BPBIBGSF

Получател: ROSITSA VALKOVA LENKOVA

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама