НАП- Хасково продава на търг коли и имоти

20:30, 06 авг 18 25 2180 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Активи на цени от 900 лв. до почти четвърт милион лв. продават публичните изпълнители от Националната агенция за приходите в Хасково.

Най-евтиното предложение е мотоциклет Suzuki, което се намира в хасковското село Узунджово. Мощността му е 75 kw и е оценено на 900 лв. Може да бъде огледано лично от проявяващите интерес от 9 до 16 август.

Два леки автомобила, сравнително нови и в добро състояние могат да бъдат закупени също чрез НАП в Хасково. Единият от тях – BMW, модел X5 от 2007 година, се предлага за 12 000 лв. Сроковете за участие в търга за него изтичат утре. До края на утрешния ден може да бъде огледано, а също така следва да се внесат депозит в размер на 20% от стартовата му цена и ценово предложение за откупуване. Другият лек автомобил е NISSAN, модел Qashqai. От 2008 година е, червен металик на цвят и с гориво дизел. Оценен е на 15 000 лева. Неговите огледи са до края на тази седмица, също на адрес в Хасково.

Активният сезон през септември публичните изпълнители от офиса ще открият с продажба на имот в Източна индустриална зона. Парцелът е 3 712 квадратни метра, 23 от които са застроени. Продава се заедно със сградата в него, която е едноетажна и с промишлено предназначение. Целият имот е подходящ най-вече за производствен или складов обект. Оценен е на 244 222 лв. и ще може да бъде оглеждан от кандидат купувачи в началото на следващия месец. Подробности за търга, както и крайните срокове за участие в него – внасяне на депозит и подаване на ценова оферта, ще бъдат публикувани допълнително в интернет страницата на НАП www.nap.bg в рубриката „Продажби“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама