Задържаха мъжа, ударил полицай по време на семейна свада в Хасково

16:25, 06 авг 18 25 546 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес, 6 август 2018 г., Районна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем В.К., на 21 г., за това, че на 1.08.2018 г., в гр.Хасково, причинил на полицейски орган – полицейски служител в ОД на МВР-Хасково, лека телесна повреда, изразяваща се в кръвонасядане с травматичен оток в областта на главата, при изпълнение на службата му – престъпление по чл. 131 ал.2 т. 3 вр. чл.130 ал.1 от Наказателния кодекс.

С постановление на Районна прокуратура – Хасково, от 6.08.2018 г., обвиняемият е бил задържан за срок от 72 часа, в рамките на които предстои да бъде внесено искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

До момента е установено, че на 01.08.2018 г. в гр.Хасково, обвиняемият В.К. ударил с ръка в областта на главата полицейския служител от ОД на МВР Хасково, който оказвал съдействие със свои колеги по подадено оплакване от жена срещу бащата на детето й и негови роднини. Събирането на доказателства, относно участие и на други лица в престъпна дейност и действията по установяване на фактическата обстановка продължават, като се изследват всички възможни версии.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама