Мъж застреля жена си и съседа си в Хасковско

11:45, 30 май 18 25 511 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двойното убийство е било извършено около 9 и 30 тази сутрин в хасковското село Козлец, съобщи ''Дарик''. 

Застреляни са 44-годишна жена и 48-годишния й съсед. Заловен, като предполагаем извършител, е 45-годишен мъж, с когото убитата жена е живеела на семейни начала. 

Гюнай извадил оръжието и застрелял 44-годишната си жена, както и 48-годишния си съсед Мехмед Мюслюм, с който живеели врата до врата. По думите на Гюнай превъртял преди около месец заради заболяването на по-малката си дъщеря, която била раково болна.

„Наскоро ѝ правиха операция, а днес трябваше да ходят на химиотерапия в Турция“, разказаха съседите.

''От известно време Гюнай изпаднал в депресия, започна да ревнува жена си. Трябваше да го лекуват, тогава нямаше да се стигне до тази трагедия'', разказа негов съсед. 

Преди да започнат проблемите с болестта на дъщеря му, което довело и до финансови затруднения, Гюнай беше кротък и трудолюбив човек, разказа друг негов съсед. Отглеждал животни, с което си вадил прехраната, продавал млякото от животните.

Според първоначалнните неофициални данни убиецът си внушавал, че жена му и съседът му са любовници. Твърди се, че пушката с която са застреляни е законно притежавана. 

На място пристигнали медици и полицаи, които бяха оградили с обезопасителна лента двете къщи и правеха огледи на мястото, където е извършено двойното убийство, а 45-годишният Гюнай бе задържан.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама