НАП в Хасково продава Audi А8

11:00, 12 апр 18 25 593 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Audi A8 продават публичните изпълнители от НАП в Хасково. Автомобилът е 12-годишен, в много добро състояние и е оценен на 12 500 лева. Може да бъде огледан до 18 април включително на адрес в Хасково след уговорка с публичния изпълнител, който води продажбата. 

В същия срок, 18 април, трябва да бъдат внесени депозит в размер на 20% от първоначално обявената цена и ценово предложение за закупуване. Подробности за търга, както и координатите на публичния изпълнител, който отговаря за него, са публикувани в интернет страницата на НАП на адрес www.nap.bg, в рубриката „Продажби“.

Две превозни средства и четири парцела земя продаде през изминалите два месеца чрез търгове в Хасково Националната агенция за приходите. С платените за активите средства в размер на 27 000 лева ще бъдат частично погасени данъчни и осигурителни задължения на предишните им собственици.

От офиса на НАП в Хасково напомнят, че продажбата на актив е крайна мярка, прилагана за принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения към бюджета. От Агенцията препоръчват при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама