Автомобил за 350 лв. продава НАП в Хасково

12:10, 15 мар 18 25 643 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лек автомобил Ford Transit продават за 350 лева публичните изпълнители от НАП в Хасково. Автомобилът е пътнически, 8+1 места и е над 20 годишен, което обяснява изгодната му цена. Може да бъде лично огледан от кандидат-купувачите от днес до 23 март включително на адрес в Хасково след уговорка със служителя на НАП, който отговаря за продажбата.

През тази и следващата седмица офисът на Агенцията в Хасково предлага още три превозни средства в два различни търга. Лек автомобил Renault Kangoo, произведен през 2003 година, може да бъде купен при първоначална цена 1 400 лева. Намира се също в Хасково и може да бъде видян преди 20 март. Peugeot 407 2.0 от 2005 година е оценен на 3 450 лева, а товарен автомобил MAN от 1991 година – за 10 725 лева. Двете превозни средства са на адрес в Харманли и са достъпни за огледи до 23-ти този месец.

Техническите характеристики на автомобилите, крайните срокове за внасяне на депозит в размер на 20% от първоначално обявените им цени, крайните срокове за подаване на ценови предложения и координатите на публичните изпълнители, отговарящи за продажбите са публикувани в електронната страница на НАП www.nap.bg в рубриката „Продажби“.

С приходите от продажбите частично или изцяло ще бъдат погасени данъчни и осигурителни задължения на досегашните им собственици.

От офиса на НАП в Хасково напомнят, че продажбата на актив е крайна мярка, прилагана за принудително събиране на задължения към бюджета. От Агенцията препоръчват при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама