Жена загина при тежка катастрофа край Хасково

14:00, 17 яну 18 25 493 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тежка катастрофа затвори тази сутрин пътя Пловдив-Свиленград край Хасково. При челния сблъсък е загинала жена, управлявала единия автомобил. Две момичета от другата кола са ранени и са откарани в болница, съобщава Haskovo.info.

Инцидентът е станал около 08:00 ч. близо до стрелбище "Диана" в посока Харманли. Двата автомобила – Форд и Мицубиши, са се ударили челно в предните леви части. На мястото веднага са пристигнали две линейки, екипи на пожарната и полицията.

Вероятната причина е несъобразената с мъглата скорост, съобщават от полицията. По информация от областно пътно управление към 08.00 часа, видимостта в целия регион е била около 100-150 метра. Автомобилът на двете млади момичета се е движил с висока скорост, сочат първоначалните данни.

Загиналата жена е на 53 г. и е управлявала Форда. Шофьорката на Мицубишито – на 21 години е била извадена от смазаната кола, след като пожарникарите разрязват ламарините. Откарана е в болница с опасност за живота. В операционната е и нейната спътничка – на 20 години.

За Haskovo.info от болницата съобщават, че 21-годишното момиче е със счупени крака и таз, а нейната спътничка – със спукан далак.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама