Кметът на Хасково подписа оставките на заместниците си

12:07, 02 окт 17 / Политика 25 649 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кметът на Хасково Добри Беливанов е подписал подадените от двамата му заместници оставки днес след като се завърна от едноседмичен отпуск.

Новината идва от самата Милена Трендафилова, която е напуснала поста си, заедно с колегата ѝ Евгени Консулов, депозирайки оставките си миналия понеделник след несъгласие с кмета Беливанов по въпроси от управлението на местната администрация.
Трендафилова уточни, че двамата не са били на сутрешната оперативка днес, предават от dir.bg.

Беливанов, чиято оставка вчера бе официално поискана от издигналата го политическа сила ГЕРБ, коментира пред журналисти, че екипът на община Хасково работи добре. Ако има проблеми, чието решаване се бави, те са свързани с процедури, уточни той. По негови думи всеки има право да му иска оставката.


''Ако е имало проблеми, то те са свързани с процедури'', каза кметът, пред Haskovo info. 

След като работят добре, няма значение кой на кого е роднина, каза още Беливанов, но допълни, че това са хора, посочени от структурата на ГЕРБ за назначения в общината. 

По повод обвиненията от подалите оставки ръководни кадри в общината, той отговори, че всяка сутрин имат оперативка и няма как да не си говорят. Беливанов обяви, че е обиден на Добрев, тъй като според него е започнала личностна кампания. 

Тази вечер в Хасково ще има събрание на партийния актив в присъствието на Цветан Цветанов и Делян Добрев. Беливанов заяви, че ако бъде поканен, ще присъства в залата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама