Започват „Игри на открито” в Хасково

08:53, 19 юни 17 25 470 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С  „Игри на открито” в парк „Ямача” от 10 ч. днес започва програмата на хасковския Младежки център „Забавно лято“, която ще продължи до 14 юли. На финала е предвидена „Плажна фиеста“. 90 са включените в лятната програма на младежкия център деца, а 22 са резервите, като списъците с имената им са публикувани на официалния му сайт.

Сборният пункт днес за „Игри на открито“ е пред спортна зала „Дружба, а занятието ще води Галина Щерева. За 10 ч. утре е планирана екскурзия до Терариума в Минерални бани и крепостта „Свети Дух”, организатор, на която е директорът на младежкия център Жанета Матанова.

Програмата на „Забавно лято 2017“ включва още: училище по етикет, еко игри, театрални игри, игри с доброволците на БМЧК, зумба, народни танци, работилница за играчки, етнографско ателие „Хлебни къщички“, образователен концерт с Камерен оркестър-Хасково, посещение в хасковското военно поделение, екскурзия до крепостта Мезек, посещение на Регионален исторически музей и Скалните гъби в Кърджали и конкурс „Младежки център търси талант“.

Подобни инициативи започват днес и в Димитровград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама