Глобиха с 20 лв., шефката на Окръжен съд Хасково

13:32, 16 юни 17 25 795 Шрифт:
Автор:

Председателят на Окръжен съд Хасково Миглена Тянкова стана жертва на специализираната полицейска операция по линия на КАТ, която върви от няколко дни в областта.  Точно в 13 часа полицейски екипи започнаха хайка по бул. „България” около Съдебната палата.

Снимка: Topnovini.bg

Личният автомобил на председателя на Окръжен съд Хасково Миглена Тянкова бе паркиран в нарушение, до близката книжарница. Така униформените установиха нарушението и на административния  ръководител бе съставен фиш за 20 лв.

„Няма значение на кого е колата, в момента знаете, че върви специализирана операция”, отговори един от полицаите, който научи от репортер на Topnovini.bg, че това е личният автомобил на съдия № 1 в областта.

В 13.20 ч след като приключи полицейската операция, колата на съдия Миглена Тянкова бе преместена на близкия паркинг. 

От полицията съобщават, че в рамките на вчерашния ден, пътните полицаи на територията на Хасково, Димитровград, Свиленград, Харманли и Тополовград са констатирали над 159 нарушения на Закона за движение по пътищата. Нарушилите го водачи са санкционирани с 13 акта и 146 фиша. Извършени са проверки на 229 автомобила.

От началото на акцията са констатирани общо 966 нарушения, за които са съставени 112 акта и 747 фиша.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама