Нарушител на пътя в Хасково оказа съпротива на полицията

14:02, 14 юни 17 25 547 Шрифт:
Автор:

Мъж с отнета шофьорска книжка отказа да се подчини на полицията след като отново бе хванат да шофира. Това стана по време на акция на хасковската полиция, на която присъстваха и репортерите.

 

Днес, точно на обяд пътните полицаи започнаха акция, която цели да се намалят катастрофите. Пътните полицаи първо започнаха с проверки по бул. „Г.С Раковски”. Там се оказа, че има доста неизрядни шофьори,  които бяха санкционирани с актове и фишове.

 

По-късно операцията се премести на зеленчуковия пазар, където в капана на служителите на МВР попадна Сали Али. Оказа се, че той шофира без книжка. „Няма да плащам никакви актове. Никакви документи няма да ви дам. Полицаи ми казаха, че мога да карам без проблем”. Това обясни Сали на униформените, които в крайна сметка го отведоха в РПУ-то. Срещу него започна бързо полицейско производство.

 

От полицията съобщиха, че в рамките на 5 дни, пътните полицаи на територията на областта са констатирали над 700 нарушения на Закона за движение по пътищата. Нарушилите го водачи са санкционирани с над 100 акта и над 500 фиша. За превишена скорост са съставени на 120 електронни фиша.   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама