Тодор Кожухаров подкрепя с концерт Ники Корондилева

07:00, 30 май 17 25 456 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Народният певец Тодор Кожухаров ще отпразнува  40 години на сцената с юбилеен концерт в Хасково. Празникът на тракийската музика ще се състои тази вечер от 18,30 часа в зала „Дружба“.

Музикалният подарък към любителите на автентичния фолклор е под мотото „40 години с песните на Тодор Кожухаров“. Входът е свободен.

Призивът на изпълнителя към неговите почитатели е вместо цветя, публиката  да направи дарение на средства за Ники Корондилева, която се лекува от онкологично заболяване. Приятелите на Ники вече са готови с дарителските кутии, които ще бъдат поставени на входа на зала „Дружба“.

В юбилейния концерт на Тодор Кожухаров ще участват оркестър „Южни ритми“ със солист Донка Кожухарова, оркестър „Сакар“ с Данислав Кехайов, Жечка Сланинкова, Стоян Ганчев, Конушенски народен оркестър с ръководител  Никола Илиев и солисти Елена Чаушева, Таня Досева и Благой Манчев, ФГ “Тракийка“ при НЧ “Кл. Охридски“  Хасково.

Тези, които нямат възможност да присъстват на юбилейния концерт на Тодор Кожухаров, могат да подкрепят Ники с паричен превод по банков път.

Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801

BIC: BPBIBGSF

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама