Абитуриенти от Стамболово се отказаха от тоалети, дариха техника на АГО Хасково

14:28, 18 май 17 25 454 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Абитуриентите в Стамболово направиха дарение, вместо да харчат парите си за скъпи тоалети. Със събраните средства те предоставиха медицинска апаратура на акушеро-гинекологичното отделение на областната болница в Хасково.

На изпращането, което се състоя в залата на общинска администрация, 12-токласниците бяха нетрадиционни. Вместо с лъскави тоалети, те избраха да бъдат с бели тениски с лого „Подай ръка”. Да бъдат добри хора и да съхранят доброто в себе си, им пожела директорът на СУ „Св. Климент Охридски” Гочо Гогов в своя поздравителен адрес.

 

Класният ръководител Светлана Тодева благодари на своите ученици за незабравимите мигове прекарани заедно. Всеки от абитуриентите бе номиниран. Ученик-непукист, най-четящ зрелостник, най-сърфиращ в интернет, най-боледуващ, такъв запазил детското в себе си и други.

Оказа се, че има и ученичка, която не е допуснала нито едно извинено и неизвинено отсъствие за последните четири години. Под звуците на химна знаменосците-зрелостници предадоха знамето на училището на своите наследници. Да бъдат пълноценни като хляба, необходими като солта, неугасими като огъня и стихийни като водата, се заклеха абитуриентите хорово.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама