Отбелязват Деня на спорта в Хасково

07:00, 17 май 17 25 359 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В Хасково ще бъде отбелязан Деня на спорта  с множество прояви. В 14 часа  започва състезание по стрийтбол пред зала „ Дружба“. В него могат да участват момичета и момчета до 12 години и смесени отбори до 14 години. Ще има състезание за стрелба от далечно разстояние и последователно вкарване на наказателни удари за тези надпревари няма ограничение във възрастта на участниците. За победителите са предвидени предметни награди. Записването на участниците е в 14 часа пред зала „Дружба“.

В 17 часа е началото на Детски футболен турнир за деца родени през 2009 година. Място на провеждане спортни площадки парк „Авеню“. В турнира ще участват: АФК „Хасково“, ФК „Хасково 1957“, СК „Слънце“, ФК „Респект“, УФК „Асти –АБ“. Според правилата всеки играе срещу всеки, а времетраенето на мачовете е 15 мин. Всеки клуб ще получи грамота за участие, а победителят купа, за отличилите се футболисти са предвидени предметни награди.  

Час по-късно в зала „ Дружба“ започва приятелска среща между БК „Хасково“ и „Розова долина“ – Казанлък кадети до 16 години.

От 18, 30 ч започва „Спортът е моята дрога“ - проявата е организирана от Превантивно- информационния център по наркотични вещества към Младежки център. Началото ще постави шествие на учениците от Спортно училище „Стефан Караджа заедно с мажоретния състав до сцената на площад „Свобода“.  Там ще бъдат представени демонстрации на четири вида спорт-джудо, футбол, хандбал и бадминтон.

Веднага след демонстрациите е концертът на финалистката от „Х Фактор“ и участничка в настоящия сезон на „Като две капки вода“ Михаела Маринова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама