В Езиковата се изпращаха с бели тениски, Математиците в Хасково си подариха стихотворение

13:33, 15 май 17 25 593 Шрифт:
Автор:

547 завършващи средното си образование в Хасково днес бяха изпратени от своите училища. Най-много зрелостници имаше в Езиковата гимназия – 178, които се появиха с бели тениски и дънки. Момичетата и момчетата там се отказаха от тоалети и даряват средства за Ники, която се лекува от тежко онкозаболяване в Турция. До момента те са събрали 3 700 лв.

125 свои зрелостници изпрати днес гимназията по дървообработване и строителство “Цар Иван Асен II” в Хасково. Преди началото на церемонията по изпращането учителите конфискуваха бутилка шампанско, предназначена за поливане на оставащите по чиновете ученици. Затова „зайците” бяха полети с вода.

124 души от Финансово-стопанската гимназия си казаха „сбогом” с училищния чин. 12-класничката Нарин Исмаил е отличник на випуск 2017 г. Тя получи плакет за отличната диплома, която взема. Тържеството в школото завърши с хоро.

Снимка: Topnovini.bg

120 зрелостници от Математическата гимназия чуха днес за последен път училищният звънец. Там учениците от 11-ти клас подариха стихотворение на завършващите. На церемонията, на която много от зрелостниците плакаха, бе предадено знамето на школото на Випуск 2018 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама