Лекарите в Истанбул с нов вариант за лечението на Ники от Хасково

18:35, 05 апр 17 25 407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лекарите в Истанбул са предложили два варианта за лечението на 17-годишната Ники, която се бори с тежко онкологично заболяване от близо 2 години. Единият вариант е да се продължи с химиотерапия, а другият да се премине към процедура по трансплантация на стволови клетки. Това обясни майката на Ники – Росица Ленкова, която информира и обществото в социалните мрежи.

Днес Ники и тя са се прибрали в Хасково. По думите на майка й – Ники е изписана с подобрение. Тя обаче се чувствала уморена и отпаднала. Преди дни докторите са й направили спешна операция.

По-надежден вариант за по-нататъшното лечение е със стволови клетки, което ще стане след 10 дни.

Във Фейсбук, Ленкова написа: „Не е лек пътят който извървяхме, няма да е лесно и сега, но няма да се откажем. Вярваме в доброто още отначало, така ще бъде и сега. Вашата любов с която ни обграждате всеки път, вашата непрестанна подкрепа ни научи да вярваме, че то съществува. Трябва да доведем нещата до край. Няма да се откажем и ще продължим борбата с коварното заболяване. Много хора ни помогнаха през тези близо две години. Много неща бяха направени за каузата "Хасково за Ники". Всеки отдели от личните си средства, от личното си време и енергия за да помогне на детето ми. Думите не стигат за да изкажа благодарността и признателността си към всички вас. Зная, че животът е труден и суров,но Ники все още има нужда от вас, от вашата морална и финансова подкрепа . Затова моля от сърце всички които имат желание, да помогнат в този труден за нас момент“.

Сметката за набирането на средства е на името на майката на Ники Росица Ленкова

Пощенска банка:
BG66BPBI 7926 106 4334 801
BIC: BPBIBGSF

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама