Татяна Дончева: Генерална съдебна реформа ще осмисли икономическите мерки

11:10, 22 мар 17 / Политика 25 241 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кампанията, която водим е положителна. Сигурна съм, че успяхме да убедим много хора да гласуват за нашата коалиция. Ние знаем как искаме да изглежда България след 4 години, имаме уменията и знанията  да   реализираме идеите си. От първия си ден в НС ще работим за това,  каза водачът на хасковската листа на  АБВ и Движение 21 Лидия Чорбанова на среща със симпатизанти. На нея дойде и лидерът на Движение 21 Татяна Дончева.

Снимка: Пресцентър на АБВ и Движение 21

Коалицията ни е ляво  центристка алтернатива, създадохме я защо по отделно силите нямаше да ни стигнат. Фактът, че имаме двойни листи показва, че с идеите ни са ангажирани сериозни хора, допълни Татяна Дончева. Политиката е работа, която се измерва само с резултати, а не с продажбата на лозунги. Задкулисието в прехода смаза хората.  Нямаше противопоставяне  на случващото се, тъй като липсваха сетива. 27 г. по- късно обаче е необходимо да направим нещо без да се обръщаме назад. От това полза няма, каза още Дончева.

Снимка: Пресцентър на АБВ и Движение 21

Необходима е генерална съдебна реформа, тогава и икономическите мерки ще дадат резултат. Насаждането на върховенството на закона е ключово за икономиката, каза известният още адвокат.

Снимка: Пресцентър на АБВ и Движение 21

Необходими са мерки срещу демографската криза, а детските добавки не са решение. Нормалните хора не създават деца заради тях, а защото имат работа, перспективи за децата си. Затова смятаме, че  майчинството трябва да  е платено 2 години, дори майката да се върне на работа. Ако  яслите и детските градини са безплатни, в тях ще влязат и ромските деца. Образованието трябва да е национален приоритет, така ще се решат редица сериозни проблеми. За да има пари за образование и култура е необходимо преразпределение на бюджета. Те са ключови за духа на нацията. Тя трябва да излезе от депресията, в която е изпаднала, а това без култура няма да стане, каза  още пред симпатизанти Татяна Дончева. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама