Хасково се обедини отново за Ники

19:10, 21 яну 17 25 496 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
17-годишната Ники, която се лекува от тежко онкологично заболяване в Истанбул, тази вечер присъства на благотворителния концерт, който е организиран от нейните съученици от Математическата гимназия. Проявата има за цел да събере част от средствата, които са необходими за лечението й.

Майката на Ники, Росица Ленкова съобщи, че необходимата сума за лъчетерапията от 36 000 лири вече е събрана. Остава да се набави сумата за химиотерапията, която според лекарите е неизбежна.



Спортна зала „Дружба“ се оказа тясна за желаещите да влязат на концерта. Росица Ленкова и Ники благодариха на всички, които се отзовават на каузата.



В момента Ники се чувства добре след като са й били проведени няколко лъчетерапии. Общо 30 процедури трябва да й бъдат направени, до момента са минали 10. Пред Topnovini.bg майка й Росица Ленкова обясни, че дъщеря й постоянно повтаряла, че ще пребори коварното заболяване, което по думите на лекарите пък било изключително агресивно.



На трибуните бяха областният управител Станислав Дечев, кметът Добри Беливанов, председателя на местния парламент Таня Захариева.



Всички които имат желание могат да преведат средства и в банковата сметка на майката на момичето – Росица Вълкова Ленкова

Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801

BIC: BPBIBGSF

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама