Областна: Обстановката в Хасково остава сложна

13:57, 18 яну 17 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обстановката в Хасковска област остава сложна. Валежите от сняг продължават. В град Меричлери, община Димитровград е прекъснато електроснабдяването. Два екипа на EVN работят по аварията  и правят всичко възможно да възстановят захранването. Без ток са и жителите на село Розино, община Ивайловград и село Татарево, община Минерални бани. На двете места се работи по отстраняване на повредите.

Все още е затворен за движение пътя между селата Мандра – Големанци. Заради закъсал тежкотоварен камион е спряно движението и по пътя Свиленград- Левка-Студена. На място работят машини, които да изтеглят ТИР-а от платното. Остават ограниченията за движение на камиони над 12 тона по пътищата Хасково-Пловдив, Стара Загора-Хасково- Кърджали. Отпадна забраната за отсечката Гълъбово-Симеоновград. Пътят Димитровград – Симеоновград е трудно проходим, не се препоръчва от там да минават леки автомобили. Вече е отворен и пътя Ивайловград-Хасково, няма ограничения за движение на превозни средства по този маршрут.

 Навсякъде в региона се пътува при тежки зимни условия. Пътищата се чистят, но въпреки това движението е затруднено. Затова, ако е възможно, избягвайте да пътувате. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама