Читатели: Магистралата е в отвратително състояние

11:06, 17 яну 17 25 323 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Магистралата в участъка от Димитровград до Харманли е в отвратително състояние. Това съобщиха читатели на Topnovini.bg. Областният управител Станислав Дечев съобщи, че днес ще направи инспекция на аутобана. Той отново настоя за санкции на Областното пътно управление за лошото състояние на магистралата. Той вече е направил необходимото за налагане на глоби.

Междувременно от пресслужбата на Областна администрация съобщиха, че валежите от сняг в цялата област продължават. В района на Свиленград и Любимец снегът вече премина в дъжд. Всички пътища в региона са проходими при зимни условия, установи при проверка рано тази сутрин Областният управител на Хасково Станислав Дечев.

Вече отпадна забраната за движение на тежкотоварни камиони за Кърджали през Мост, както и по пътя Харманли-Симеоновград-Гълъбово. В момента във всички населени места има ток и вода, осигурен е достъпът до всички села, учебните занятия започнаха по график.

Очаква се през целия ден да продължат валежите от сняг, на места от дъжд и сняг, затова съветът към шофьорите е да бъдат внимателни и да се съобразяват с пътните условия.

Екип на EVN Пловдив започва работа по прокарване на ново захранване на МБАЛ Хасково. Заради максимално натоварване на системата, се наложи вчера да бъде спряно електрозахранването на три отделения в областната болница. „Категорично няма никакви проблеми за пациентите от трите отделения, където е спряно електричеството“, увери директорът на МБАЛ Хасково д-р Георги Гелов. Болните от урология са преместени в хирургия, тези от уши- нос- гърло са в очно отделение, а от инфекциозно са в изолатора на детско отделение. В момента в областната болница има 280 болни, за които се полагат нужните грижи, а спирането на електрозахранването не се е отразило върху процеса на лечението им.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама