Хасковлии: Нищо не се чисти, улиците са затрупани със сняг

18:32, 10 яну 17 25 401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хасковлии са гневни от непочистените улици в областния град. Хората недоволстват, че улиците не са били почистени от предишния сняг и лед. Днешният снеговалеж се натрупва върху леда, който остана. Topnovini.bg съобщи преди няколко дни, как мъж на средна възраст падна и си счупи крака заради леда. Инцидентът стана в центъра на областния град.

Сега от кметството ни уверяват, че улиците се чистят и то по график. Това обаче не е така. Улиците в кварталите са затънали в преспи. Хората негодуват и обвиняват и администрацията, и избраната фирма, че не се справят със ситуацията. Иначе хасковлии признават, че зимната обстановка е тежка.

Днес в центъра на областния град не бе трудно човек да види по улиците снегорини с вдигнати гребла. До 10 часа сутринта таксиметрови шофьори отказват да поемат поръчки за снега по улиците.    

От администрацията на кмета съобщиха, че общо 30 машини чистият и опесъчават улиците в Хасково и пътищата в общината. Подобен снеговалеж и ниски температури не са регистрирани от 2012 година насам.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама