Играят "Любов за четирима" в Хасково тази вечер

07:31, 20 окт 16 / Култура 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Любов за четирима“ е спектакълът, който ще бъде игран тази вечер на хасковска сцена. Гостува ДТ Търговище.

Две семейства ще се впуснат в рисковано приключение – секс с напълно непознати.

Цял живот да бъдеш с любимия човек – това вероятно е мечта на всеки. Но как да запазиш интереса на другия към теб и твоя към него. Може би този въпрос е накарал  двете семейства – Алекс и Дорис и Кристоф и Беа да търсят рискованото приключение – секс с напълно непознати. Една среща, една откровена размяна на партньори и…нищо повече. Според тях любовта в семейството няма да пострада, а може би ще се усили, може би ще разкрие нещо ново за всеки от тях? Съдбата е намислила друго. Да се забавляваш е прекрасно, но изненадата винаги е неочаквана и объркваща. Ако пожелаеш телата да се сливат без любов, кой може да каже какво ще поиска сърцето?

Скромната и стеснителна Дорис може ли да се превърне в мечтаната партньорка за секс? Мъжественият Алекс, пожелал всички жени на света, гарантиран ли е срещу унизителната безпомощност? Светът на парите и бизнеса могат ли да убият и най-дълбокия любовен трепет в живота на Кристоф. Покорителката на мъжки сърца Беа защитена ли е от разтърсващо и преобръщащо целия й живот влюбване?

Пиесата на една от най-играните в момента  на автора Щефан Фьогел. Тя е силна, както със смелото поставяне на нравствените проблеми за любовта и морала, така и с любопитната интрига на интересните съвременни образи. Очевиден майстор на диалога и ловките обрати на действието, той поднася на зрителя най-сериозните теми с тънко чувство за хумор и ирония.

В ролите са актьорите: Десислава Бакърджиева, добила популярност от „Стъклен дом“ и „Фамилията“; Васил Драганов – от „Столичани в повече“ и „Комиците“, както и младите актьори от Драматичен театър-Търговище Ивана Стоянова и Мартин Властанов.

Режисьорът Андрей Калудов ще поднесе на публиката един интересен и провокиращ съвременен спектакъл.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама