Осъдиха двама свиленградчани заради шофиране без книжки

17:17, 28 сеп 16 25 347 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
8 месеца затвор и глоба от по 400 лв., получиха свиленградчаните Ангел Иванов – Бореца и Лилян Гудев днес, съобщават от прокуратурата. Двамата са били хванати да шофират без да имат книжка.

Мъжете са задържани под стража и са си признали вината и сключили споразумение с държавното обвинение. Бореца и Гудев, които са криминално проявени, ще изтърпяват наказанието си при първоначален строг режим.

До момента Ангел е осъждан 11 пъти, като пет от присъдите са за шофиране като неправоспособен водач, а останалите за кражби и контрабанда на стоки. Лилян пък е осъждан 9 пъти за различни престъпления – управление на моторно превозно средство без да притежава свидетелство за това, държане на високорискови наркотични вещества и каналджийство. Последното си наказание лишаване от свобода, той е изтърпял на 8 април 2016 г., когато е бил освободен от затвора, съобщават още от прокуратурата. 

Името на Лилян Гудев нашумя преди години, когато полиция нахлу в дома му след като бе намерен грък в безпомощно състояние заради наркотици.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама