А. Джамбазки в Хасково: Мигрантите на граничната бразда, а не в сгради на военното министерство

11:39, 25 сеп 16 / Политика 25 466 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В лагера в Харманли има краста и други заразни болести, каза на пресконференция днес общинския лидер на ВМРО Николай Георгиев. Евродепутатът Ангел Джамбазки пък съобщи, че патриотичните организации ще настояват граничните полицаи да получат дезинфиктанти, дърва за огрев и медицински прегледи, защото работят с бежанците, които са с нарушен здравен картон и имат болести отдавна забравени в Европа. Той отново натърти, че бежанските центрове в страната ни трябва да са от затворен тип.

Днес Джамбазки настоя всички бежанци да бъдат изнесени на граничната бразда, както е в Австрия, а не да се настаняват в имоти на Министерство на отбраната. За него е неприемливо бежанските лагера да са в градовете.

Патриотите съобщиха, че готвят отново протест.

Ангел Джамбазки каза още, че политиката на германския канцлер Ангела Меркел няма да се получи и че „нейното поведение не е било толкова безкористно“. Заместник-председателят на ВМРО-БНД смята още, че моделът на Меркел е счупен и не може да бъде поправен. Патриотите са категорични, че за България са неприемливи дъблинските регламенти за квотно разпределение на мигрантите.

В Хасково патриотите обявиха, че очакват да идат на балотаж на президентския вот. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама