Изправят на съд хасковлия, изнасилил и бил болна старица

16:55, 30 авг 16 25 726 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Окръжна прокуратура-Хасково внесе в съда обвинителен акт спрямо Димо Деянов на 45 г., за изнасилване на 74-годишна старица от областния град.

На 14 януари 2016 г. Димо се срещнал с двама свои приятели и им предложил да отидат до нива край Хасково, където имало изоставени кабели, за да ги извадят и продадат. След като приключили с изтеглянето и насичането на кабелите решили да продължат с обработката им по-късно, защото били уморени. Натоварили парчетата на автомобил и ги откарали близо до къща в кв. Болярово, където живеела 74-годишна жена, майка на техен познат.  Димо купил бутилка водка, която изпили.

Няколко часа по-късно те запалили огън, близо до къщата и започнали да отделят металната обшивка на кабелите. По това време  74-годишната жена, пенсионер по болест, започнала да им се кара да напуснат двора и да не горят дървата, които била събрала, но те не й обърнали внимание. Натоварили кабелите в автомобил и тръгнали да ги продадат. Димо останал да събере отпадъците, след което влязъл в стаята, където била 74-годишната жена. Той започнал да я удря по главата и тялото и я изнасилил. Като приключил със сексуалните действия, обвиняемият облякъл дрехите си и поискал от пострадалата да му даде пари. Тя казала, че няма, а той продължил да й нанася удари с ръце по главата. Намерил чантата й, от която взел 150 лева от пенсията, която получила два дни по-рано и си тръгнал. На другия ден е бил подаден сигнал в полицията.

Димо е осъждан многократно за различни престъпления, съобщават от държавното обвинение.

Предстои Окръжен съд-Хасково да насрочи първо съдебно заседание.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама