Рекорден брой коли на ретро парада в Минерални бани

16:18, 27 авг 16 / Любопитно 25 390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Рекорден брой от 35 ретро автомобили от различни марки и модели изпълниха паркинга пред общината в Минерални бани днес. На изложението бе и бившия кмет на Хасково, чийто автосалон за ретро коли преди близо месец бе запален. Георги Иванов, чието хоби е да колекционира стари коли, се представи с джип „Тойота Евър“ от 1996 г.

Истинска атракция за посетителите бяха Мерцедес от времето на Райха, модел 1939-а, и Берлие, модел 1928 година и двете са от Варна.



На изложението имаше най-много представители на марките Ситроен, Мерцедес, Фиат и Фолксваген. От американската индустрия бяха Мустанг, Шевролет и спортен Понтиак.

И какво е ретро парад, ако на него няма возила от времето на соца. Гостите имаха възможност да разгледат два мотоциклета от този период. Единият бе класическото Балканче, другият – МЗ. Не липсваха още Жигули, Шкода и Москвич-и.



Повреда в автоматичната скоростна кутия попречи на кмета на Националния курорт Минерални бани, Мюмюн Искендер да участва в ретропарада, който е част от празника на Минералната вода, здравето и красотата.



Тази година за първи път от много време в Хасково по време на празничните дни на града няма да има ретро парад.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама