Елин Топузаков подкрепи инициативата #спасижоро

18:11, 29 май 16 / Спорт 25 409 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Футболният ветеран Елин Топузаков, който е от Димитровград подкрепи кампанията  Спаси Жоро. Това стана днес, когато на стадион „Миньор” в Димитровград се игра срещата-реванш между местния тим и този от Комотини. Мачът завърши 2:0 в полза на българския отбор.

Журналистът Георги Христов се нуждае спешно от лечение в чужбина. Необходимата сума е 40 000 евро, която е непосилна за семейството му. Жоро страда от рак на дебелото черво. Миналата година в столицата му бе направена операция, но се оказа, че има разсейки в черния дроб. От клиники в Италия и Белгия дават добри прогнози, ако 42-годишният мъж замине за лечение.

"Винаги е хубаво да се помага на нуждаещите се, подкрепям инициативата и съм съпричастен", коментира пред журналисти Елин Топузаков. Сподели, че е развълнуван от факта, че се връща в родния град и допълни, че тук е израснал и оформил като спортист.

В кампанията се включи и кметът на Димитровград Иво Димов. Кметът на Община Минерални бани Мюмюн Искендер каза, че ще дари 1 000 лв. Вчера инициативата поета от журналистическата гилдия в Хасково бе подкрепена и от бившия кмет на Харманли Михаил Лисков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама