Шофьор от Кърджалийско потроши старица край Хасково

12:13, 29 сеп 15 25 418 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
72-годишна пътничка пострада в пътен инцидент вчера. В 15 часа, около 200 метра преди село Долно брястово в посока село Минерални бани, 47-годишен водач от кърджалийското село Мъдрец на лек автомобил Пежо 307 поради несъобразена скорост при дъжд е загубил контрол над колата на десен завой.

Мъжът се е преобърнал в крайпътна канавка, при което е пострадала возещата се от същото село жена. Транспортирана в МБАЛ-Хасково с комоцио и контузия на гръден кош. Настанена в неврохирургия без опасност за живота.

Вчера в 11,45 часа е получен сигнал от СО-МБАЛ-Хасково за постъпила жена пострадала при ПТП. КАТ на място установява, че 21-годишна водачка на лек автомобил "Фоксваген-бора", при излизане от двора на филиал „Тракийски университет” на булевард "В.Левски" в Хасково, при маневра завой надясно е ударила преминаваща от дясно на ляво 67-годишна пешеходка от града.

Водачката сама е транспортирала пострадалата до МБАЛ. При прегледа е установена контузия на ляво коляно, изписана за домашно лечение, без опасност за живота.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама