15 деноннощия арест за мъж псувал и заплашвал полицаи

09:22, 02 авг 15 25 411 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
15 денонощия арест постанови състав на Районен съд Ивайловград за мъж, който е псувал и ругал полицаи, които са му направили проверка. Ако Окръжен съд Хасково не отмени наказанието във вторник, то Иван Цветанов трябва да изтърпи присъдата в поделение на МВР.

На паркинга на автогарата в Ивайловград, Иван Цветанов бил спрян за проверка от полицаите Иван Неделчев и Димитър Ванев. Униформените забелязали, че микробусът, който е управляван от Цветанов криволичи. При поискване на документите за самоличност от органите на властта,  водачът отговорил : "Какъв си ти бе пикльо? , Нищо няма да ти дам!".  Отказъл да представи какъвто и да е документ за самоличност и продължил с обидите и неприличните изрази към органите на власта: "тъпаци", "боклуци", "вашата кожа", "тъпанари", „Ще Ви е.е помашки к.р".

Иван Цветанов бил арестуван, но и в сградата на РПУ-то продължил с обидите и неприличните изрази към всички полицаи. Там органите на реда били наречени "боклуци", "тъпаци", "тъпанари" , "утре ще ви се стъжни живота" , "утре ще дойда и ще Ви разкажа играта".

При медицинския преглед нарушителят заявил, че е изпил литър и половина водка и взел голямо количество наркотици.  Лекарят  констатирал алкохолно натравяне. Това обаче не  попречило на Цветанов да продължи да сипе обиди и  псувни към конвоиращите полицаи, след като разбрал, че не може да бъде задържан: „ Видяхте ли какви сте смешници, ще ви шибам!”

Пред съда задържаният заявява, че не се признава за виновен и не изразява съжаление за извършеното.  По думите му полицаите имали лошо отношение към него, дори бил влачен по земята, докато е откарван към РПУ-то.

Иван Цветанов вече е бил осъждан и то за за тежко престъпление, при което по негова вина е причинена смърт. Това е и една от причините съдът в Ивайловград да постанови максималната присъда по делото за хулиганство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама